swedlei logo color-01

Om du önskar kontakta oss skriv då vänligen till lei@swedlei.se eller fyll i kontaktformuläret nedan. Tveka inte att kontakta oss. Under arbetstid (08.00 GMT – 17.00 GMT) kommer vi att kontakta dig inom vanligen några minuter, men aldrig mer än 1 timme.

SwedLEI, varumärke för LEI, INC

LEI-nummer: 984500FELECM64Z8T952

Vårt syfte är att hjälpa kunder att förstå de administrativa kraven och hjälpa dem att erhålla LEI-koder. Om er enhet är underställd direktiv såsom EMIR, MiFIR & MIFID II rörande rapporteringsskyldighet kommer det att krävas en LEI från och med 2018-01-03.

 

Vi har utvecklat automatiserade processer som kommer att göra det enkelt, snabbt och säkert för sökande att erhålla LEI-koder. Vårt team arbetar träget varje dag med att utfärda 

tillförlitliga högkvalitativa LEIer samtidigt som vi tillhandahåller utmärkt kundsupport och har minimerat den tid det tar att kontrollera data.

LEI, INC tillhandahåller LEI-tjänster världen över. I Sverige drivs vi under märkesnamnet SwedLEI. Vi är ett registreringsombud som hjälper kunder att erhålla LEI-koder från auktoriserade LOUer. Vi samarbetar med GLEIF-ackrediterade LOUer.