swedlei logo color-01

Om du önskar kontakta oss skriv då vänligen till lei@swedlei.se eller fyll i kontaktformuläret nedan. Tveka inte att kontakta oss. Under arbetstid (08.00 GMT – 17.00 GMT) kommer vi att kontakta dig inom vanligen några minuter, men aldrig mer än 1 timme.

SwedLEI, varumärke för LEI, INC

LEI-nummer: 984500FELECM64Z8T952

Vårt syfte är att hjälpa kunder att förstå de administrativa kraven och hjälpa dem att erhålla LEI-koder. Om er enhet är underställd direktiv såsom EMIR, MiFIR & MIFID II rörande rapporteringsskyldighet kommer det att krävas en LEI från och med 2018-01-03.

Vi har utvecklat automatiserade processer som kommer att göra det enkelt, snabbt och säkert för sökande att erhålla LEI-koder. Vårt team arbetar hårt varje dag för att registrera tillförlitliga LEI-koder av hög kvalitet, samtidigt som vi erbjuder utmärkt kundsupport och minimerad behandlingstid för verifiering.

LEI, INC tillhandahåller LEI-tjänster världen över. I Sverige drivs vi under märkesnamnet SwedLEI. Vi är ett registreringsombud som hjälper kunder att erhålla LEI-koder från auktoriserade LOUer. Vi samarbetar med GLEIF-ackrediterade LOUer. Swed LEI samarbetar med den GLEIF-certifierade LOU RapidLEI (Ubisecure Oy), LEI-nummer 529900T8BM49AURSDO55.